Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Постійна турбота про ветеранів праці
  • 20 жовтня 2016

В прекрасну пору року, на початку жовтня, коли усюди п’янкий запах хризантем, а під ногами шарудить жовте листя, в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громад.

Саме вони – сивочолі ветерани війни та праці подолали ворога у роки Великої Вітчизняної війни, підняли з руїн країну. Серед ветеранів нашої Кам’янської школи - інтернату багато тих, хто віддав свої знання, серце дітям. Ми розуміємо, що їх праця була, є і буде подвигом ставлення до людей та духовних цінностей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Первинна профспілкова організація нашої школи вважає важливою справою турботу про людей похилого віку, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці. Ми пам’ятаємо що наші наставники, ветерани пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність своїй вчительській професії, безмежну любов до дітей, до рідної землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави. В нашому закладі постійно піклуються про ветеранів праці.

Ми запрошуємо їх до рідної школи на свята, допомагаємо їм у них вдома, допомагаємо, коли вони хворіють. Організовуємо зустрічі з дітьми, бо саме зустрічі з ними роблять наших ветеранів здоровішими та веселішими. Адже все їх життя – це діти. Так нехай же роки роблять наших улюблених ветеранів здоровішими і всупереч сивині на скронях і зморшкам на обличчі.

Абрамович Ганна, -
голова ППО
Кам’янської школи – інтернату,
Василівського району