Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Добре працюємо — добре відпочиваємо
  • 12 жовтня 2016

7 та 8 жовтня 2016 року Мелітопольською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки була проведена екскурсія для членів Профспілки до міста-героя Одеси. Ми побували у різних місцях цього величного міста і всюди відчували його особливу атмосферу, колорит. Найбільше вразила краса і велич оперного театру, який є одним із кращих оперних театрів Європи і світу. Не менш захоплюючим було дійство, що відбувалося на сцені театру – концерт «Музичні хіти світового кіно».

Ну і, звісно, що за Одеса без вулиці Дерибасівської?! Хороший настрій і незабутні враження подарувало перебування на головній вулиці міста у вечірній час після відвідування оперного театру.

Також відвідали Центр культури вина «Шабо». Компанія «Шабо» є прикладом сучасного виноробного комплексу. Унікальні супіщані грунти, 1100 га власних виноградників, величезні сховища загальною площею 10 000 кв.м, сучасне європейське обладнання по переробці винограду і, нарешті, новий Винзавод «Шабо», який відповідає всім вимогам євростандарту, створили таку виробничу систему, яка дозволяє ефективно контролювати якість від виноградної лози до кінцевого продукту вина ТМ "Шабо".

Єдиним бажанням всіх по приїзді додому було одне: повернутися знову в чудову атмосферу Одеси!

Одеса – місто, до якого хочеться повернутися знову.

Такі екскурсії не тільки розширюють кругозір, а й дуже згуртовують колектив.

Прес-центр
Мелітопольської РО
Профспілки