Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
25 осінь гімназії №107
  • 10 жовтня 2016

Де колись суховії над пісками кружляли,
Де ніщо не росло, де пустеля була,
Там майбутнього храму перший камінь заклали,
Там гімназія наша, мов квітка, зросла!

30 вересня 2016 року гімназія № 107 Комунарського району святкувала свій 25 річний ювілей. Кожний клас підготував святкові привітання. Учні 5-11 класів випустили вітальні газети, які були розміщені в фойє, і вже з першого кроку в гімназії відчувався святковий настрій. Найкращі виступи наших гімназистів були представлені на святковому ювілейному концерті. Родзинкою свята стали вітання батьків та випускників різних років.

На святі були присутні Чухрай Раїса Василівна – перший директор гімназії, Романчук Станіслав Юрійович – начальник територіального відділу освіти Комунарського району, Остапенко Раїса Миколаївна – голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки, Головко Олександр Степанович міський голова Запоріжжя 1992-2000р.р., Расторгуєв Валерій Федорович голова Комунарської райадміністрації 1990-2001 р.р. а також ветерани педагогічної праці.

Голова районної організації Профспілки Р.М. Остапенко привітала гімназію з ювілеєм і вручила Почесні грамоти комітету обласної організації Профспілки та профспілкові премії директору гімназії Єрмак Г.В., педагогу-організатору, голові первинної профспілкової організації Сухопар О.С. та Турзіній Л.І. – заступнику директора з виховної роботи, яка багато років очолювала первинку гімназії.

21 рік очолювала гімназію Чухрай Раїса Василівна. За ці роки нею було започатковано багато цікавих традицій і ідей, якими і зараз живе гімназія. Традиції гімназії – це ті найвеличніші чари, що об’єднують учнів, учителів та батьків в один колектив, в одну велику родину.

Середню освіту в стінах гімназії отримали близько 2000 вихованців, з них 68 випускників нагороджені золотими та срібними медалями.

Серед випускників гімназії журналісти, лікарі, інженери, актори, перекладачі, працівники банків, юристи.

9 випускників після закінчення вищих навчальних закладів стали педагогами нашої гімназії, а 14 випускників з успіхом викладають у ВЕЗ, а ще працюють за кордоном, мають вчені ступені і наукові праці.

Це найвищий ступінь оцінки праці педагогічного складу школи.

Найвищий ступінь відданості гімназії це те, що 33 вчителя працюють з першого дня її заснування.

Учителем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.