Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Осінні зустрічі з ветеранами на Пологівщині
  • 5 листопада 2014

Робота з ветеранами – один з важливих напрямків у діяльності Пологівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. На обліку в первинних профспілкових організаціях знаходиться 307 непрацюючих пенсіонерів. Їх поважають, пам’ятають, вшановують.

Радою районної організації Профспілки в попередні роки проводились цікаві заходи до ювілею піонерії, виїзні поздоровлення ветеранів з ювілеями та святами вдома.

Цьогоріч в жовтні разом з соціальними партнерами (відділом освіти, районною радою) осінню зустріч з ветеранами проведено в рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та професійного свята - Дня працівників освіти.

Слова глибокої вдячності і шани висловили Коноваленко Ю.А. – голова районної ради, Дудка О.І. – народний депутат України, Яковенко Т.С. – начальник відділу освіти, Мовчан З.А. – голова районної організації галузевої Профспілки. Найкращі колективи художньої самодіяльності подарували цікавий і змістовний концерт.

Освітяни – ветерани Пологівщини – це гордість району, його соціальний і громадський досвід, активна життєва позиція, відданість обраній справі – вихованню дітей, роботі з людьми на благо процвітання рідного краю.

Голова Пологівської
РО Профспілки
З.А. Мовчан