Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Гімназія №1 "Надія" м. Бердянська відзначила 20-річчя від дня заснування
Гімназія №1 "Надія" м. Бердянська відзначила 20-річчя від дня заснування
  • 6 жовтня 2016

Ось уже 20 років в Бердянську успішно функціонує перша з міських гімназій — гімназія №1 "Надія". За роки існування навчального закладу з його стін випустилось близько 300 учнів. Директор "Надії" Валентина Сергієнко, яка стояла у витоків створення гімназії та з першого року є її керівником, пишається своїми учнями, які є найголовнішим скарбом закладу. Випускники гімназії знайшли своє покликання змогли реалізувати себе в дорослому житті, працюють не тільки в Бердянську, а й по всій Україні і далеко за її межами.

За всім, що досягнуто за 20 років, невтомна, самовіддана праця, професіоналізм та творчий підхід до справи всього колективу гімназії... Гімназія “Надія” завжди буде дарувати своїм вихованцям свою любов, вселяти надію, укріпляти віру, навчати мудрості, надавати сили для самостійних кроків та творчих злетів.

На урочистості з нагоди ювілею, які пройшли в великій залі Міського палацу культури ім. Т.Г.Шевченко, зібрався повний зал гостей - колишні випускники, його нинішні учні, їх батьки, вчителі. Привітати гімназистів і вчителів прийшли заступник міського голови Юлія Дойнова, керівник міського відділу освіти Володимир Липський, депутат обласної ради Олександр Бабанін, помічник народного депутата України Олександра Пономарьова Володимир Безверхий, голова міської організації Профспілки Ніна Моненко.

Голова ППО
Л. Антоненко