Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Обмін досвідом з галузевими організаціями Профспілки інших областей
Обмін досвідом з галузевими організаціями Профспілки інших областей
  • 19 вересня 2016

В середині вересня відбувся обласний виїзний семінар голів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ в Одеській області. На ньому розглянуто низку важливих актуальних питань: дії профспілкових організацій і виборних органів щодо зміцнення єдності та консолідації профспілкового руху в умовах децентралізації влади, кадрові питання в роботі виборних профспілкових органів, деякі питання надання відпусток та фінансово – господарської діяльності. Семінар проходив у Одеському Будинку вчених.

Цього ж дня, 12 вересня, на базі Будинку вчених відбулась зустріч трьох делегацій Одеської, Запорізької, Донецької обласних організацій галузевої Профспілки, де вони презентували свою діяльність, спілкувалися і обмінювалися досвідом.

Сонячна Одеса зустріла гостей із Запоріжжя та Донеччини теплою погодою, привітним синім морем, величчю історичних пам’яток.

Окрім навчання в учасників семінару була нагода познайомитися з історичними та архітектурними перлинами Одеси.

Учасники семінару виражають глибоку вдячність голові Одеської обласної організації Дубовик Н.О. та заступнику Корнійчук Л.Т. за активну участь в організації профспілкового заходу, роботі семінару, гостинність.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки