Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Електронна петиція щодо підвищення І т.р. ЄТС до 3600 грн набрала – 25 тисяч голосів!
Електронна петиція щодо підвищення І т.р. ЄТС до 3600 грн набрала – 25 тисяч голосів!
  • 21 жовтня 2024
 
Електронна петиція щодо підвищення І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до 3600 грн набрала необхідну кількість голосів – 25 тисяч! 
 
Ця петиція привернула увагу широкого кола громадськості, особливо працівників освітньої галузі, адже підвищення І тарифного розряду матиме прямий вплив на зарплати викладачів, вчителів, вихователів та інших працівників і є надзвичайно важливим для підтримки соціальних гарантій та поліпшення умов праці освітян. 
 
Сподіваємося, що найближчим часом питання буде розглянуто і до голосів 25 тисяч освітян дослухаються! А профспілкові організації продовжують активно слідкувати за подальшими кроками влади у цьому напрямі.
 
Згідно із Законом, що регулює електронні петиції, 25 тисяч – це мінімальна кількість підписів, які необхідно зібрати за 3 місяці за той чи інший законопроект.
 
Відповідно до законодавства, розгляд петицій, що набрали необхідну кількість прихильників, здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.
 
 
 
За матеріалами сайту
ЦК Профспілки