Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зі святом знань!
  • 1 вересня 2016

Шановні вихователі, вчителі, викладачі, студенти, ветерани педагогічної праці!
Від щирого серця вітаю Вас з початком нового навчального року та Днем знань!

От-от пролунає перший шкільний дзвоник і покладе початок навчальним будням. Якими вони будуть – залежить від нас з Вами. Вірю, що уроки в школах, лекції в вишах, позашкільні заняття будуть незабутніми і корисними для ваших вихованців. Це означає, що Ви крок за кроком виконуєте особливу місію – виховуєте і навчаєте майбутнє рідної країни. Бо в цей урочистий день Першовересня тисячі дитячих стежинок вплітаються в барвисту дорогу шкільного життя, розпочинаючи свій шлях до життєдайного джерела знань та життєвої мудрості. А Ви, шановні педагоги, з року в рік, не розгублюючи учительської ласки та педагогічної майстерності, відкриваєте перед допитливими учнями скарби світових знань, розпалюєте потребу нових знань та постійного самовдосконалення.

Тож нехай для кожного із Вас новий навчальний рік додасть впевненості в завтрашньому дні та сил для реалізації нових творчих задумів!

Зичу всім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, достатку і добробуту, миру і злагоди! Хороших Вам учнів і батьків – партнерів!

З повагою
голова
обкому Профспілки
працівників освіти і науки
України
Надія Гринь