Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Конкурс на кращу первинку Вознесенівської РОП
  • 28 травня 2024
 
У березні-квітні 2024 року у Вознесенівській районній організації галузевої Профспілки м.Запоріжжя за рішенням її Ради проведено районний конкурс на кращу первинну профспілкову організацію згідно Положення.
 
У конкурсі взяли участь 9 ППО.
 
Первинки представили на конкурс відеопрезентації про свою діяльність, плани роботи, положення про ППО, протоколи засідань ПК та профспілкових зборів, матеріали роботи постійних комісій ПК з основних напрямків статутної діяльності, матеріали контролю за виконанням колективного договору, інформаційної діяльності, фото-відео матеріали.
 
Кращими були матеріали та презентація ППО Запорізької гімназії №20 Запорізької міської ради (голова – Литвинчук Євгенія). Ця ППО і посіла І місце.
 
ІІ місце посіла ППО закладу дошкільної освіти №6 Запорізької міської ради (голова - Баршацька Олександра). На ІІІ місці ППО Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Запорізької обласної ради (голова – Суконнікова Карина).
 
Добре підготувались до конкурсу ППО закладу освіти «Логос», ЗДО №146, ЗДО №145.
 
Переможці конкурсу на урочистому зібранні нагороджені Почесними грамотами комітету ЗОО ППОНУ та профспілковими виплатами. Інші учасники – Почесними грамотами Вознесенівської РО Профспілки і відповідними профспілковими виплатами.
 
Як сказала голова Вознесенівської РОП Тетяна Шиманиця – цей конкурс є однією зі складових підготовки ППО району до звітно-виборної кампанії 2024-2025 років.
 
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки