Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
“Вихователь року” Якимівського району
  • 30 травня 2016

Традиційно, третій рік поспіль, проводиться районний конкурс професійної майстерності «Вихователь року».

Проходив він у два етапи: практичний, коли усі члени журі відвідали заняття, які вихователі проводили із дітьми за темами свого досвіду, та теоретичний, під час якого були розглянуті та оцінені матеріали з власного досвіду.

У четвер, 19 травня, усіх конкурсантів та їхніх колег щиро та радісно зустрічав і вітав дошкільний навчальний заклад «Росинка». Тут відбулося підведення підсумків районного конкурсу. Гарний настрій усім присутнім на святі дарували маленькі вихованці та співробітники дитячих закладів. Під час фінального концерту кожна з конкурсанток презентувала себе, свій досвід роботи та заклад, у якому працює.

На урочистостях із вітальним словом та побажаннями нових творчих успіхів і натхнення до конкурсантів звернулися начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації І.В. Дудкін, секретар виконкому Якимівської селищної ради Савенко Н.М., завідувачка РМЦ Ситнік А.В., голова Якимівської районної організації Профспілки працівників освіти Климова Г.Ф.

За право називатися кращим і за звання «Вихователь року» боролися представники трьох дошкільних навчальних закладів. За результатами конкурсу перше місце посіла вихователь ДНЗ «Росинка» І.В.Лапіга, друге місце – вихователь ДНЗ «Топольок» Рожелюк Н.В., третє місце-вихователь ДНЗ «Колосок» Черепанова С.В.

Усі конкурсантки були нагороджені Почесними грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, грошовими преміями, сувенірами «Мудра сова»; подарунками, квітами Якимівської селищної ради.

Прес – служба
Якимівської
РО Профспілки