Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Віват «Здравіада»!
  • 20 травня 2016

«Здравіада»! Що це? Назва нового вегетаріанського кафе в нашому місті чи мережі соціальних аптек? Пігулка-панацея від усіх хвороб чи книга про найсучаснішу дієту? Ні. Це назва незвичайного шоу, спортивного свята, яке відбулося 12 травня в спеціалізованій школі №16 м. Бердянська.

Ініціаторами феєрії молодості та бойового духу стали профспілковий комітет та адміністрація закладу, які дбають про зміцнення та збереження здоров’я всіх працівників школи.

Ще А.Шопенгауер говорив: «Дев’ять десятих нашого щастя залежить від здоров’я». Тож бажаючих бути щасливими та здоровими в БСШ №16 виявилося чимало. У спортивному двобої зійшлися 20 представників різних поколінь, що об’єдналися в дві команди – «Молодняк» та «Опа – на».

На початку свята учасники змагань та всі присутні глядачі мали можливість зарядитися енергією у флешмобі, проведеному для вчителів студентами БДПУ. Під час заходу команди виявили неабияку кмітливість у розв’язуванні спортивних загадок, винахідливість у проходженні лінії перешкод, стійкість духу в стрибанні в мішках, швидкість у бігу на різні дистанції, колективізм в естафетах та перетягуванні канату.

Оптимізм та здорова атмосфера панували на святі. Учасники змагань відчували підтримку з боку колег-глядачів, що підбадьорювали команди гучними оплесками, спортивними слоганами.

За правильністю виконання завдань слідкувало справедливе журі, у складі директора школи Кондратюк Н.П., голови міської організації Профспілки Моненко Н.В., заступників директора Олейнікової О.Г., Воронкіної М.В.

Жодні змагання не проходять без нагородження переможців. Не винятком стали й ці. Учасники обох команд отримали торти й «вітамінні» призи, а всі присутні море позитивних емоцій та хорошого настрою. Свято вдалося.

«Здравіада» - чекає на нових учасників. Пам’ятаймо: здоров’я – найбільше багатство, яким володіє людина.

Голова ППО
ЗОШ №16
Чердаклієва О.В.