Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Барановська І.В.
  • 19 травня 2016

Інна Василівна Барановська народилась у с. Велика Білозерка 19 травня 1961 року.

В 1968 – 1976 р.р. навчалась у Великобілозерській СШ №1. 1976 року продовжила навчання в Мелітопольському технікумі гідромеліорації та механізації сільського господарства.

З 1980 по 1986 роки працювала на виборній посаді секретаря комітету комсомолу Великобілозерського СПТУ.

В 1983 – 1988 роках навчалась у Бердянському ДПІ і отримала спеціальність “Вчитель загальнотехнічних дисциплін”.

В 1986 році перейшла працювати вчителем трудового навчання та креслення в ЗОШ №6 I – II ступенів, де і працює вже 30 років. З 1 вересня 2003 року призначена директором цього закладу.

За людяність, толерантність, принциповість в березні 2000 року освітяни обрали її головою районною організації Профспілки, яку вона очолює вже поспіль 15 років.

Мудрий, виважений, розумний керівник, надійний соціальний партнер, професіонал, активний громадський діяч, любляча мама і дружина.

Її педагогічний та управлінський професіоналізм неодноразово відзначено Почесними грамотами районного відділу освіти, обласного управління, Міністерства освіти і науки України.

За вагомий особистий внесок у профспілкову роботу, соціально – економічний захист спілчан нагороджена Почесними грамотами Запорізької обласної ради профспілок, ЦК галузевої Профспілки, Федерації профспілок України.

З нагоди 55 – річчя за поданням президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки І.В. Барановську нагороджено нагрудним знаком ЦК Профспілки “Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України”.

Обласний комітет, рада районної організації Профспілки вітають Барановську І.В. з прекрасним особистим ювілеєм, заслуженою профспілковою нагородою.

Здоров’я, щастя зичим не на рік:
На все життя бажаєм його щиро!
Щоб радісним і довгим був Ваш вік,
З добром, любов’ю, спокоєм і миром!

Прес – служба
обласної організації
Профспілки