Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Тиждень охорони праці в Мелітопольському районі
  • 13 травня 2016

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці, який щорічно відзначається в Україні та країнах світу 28 квітня, відповідно до листа обкому Профспілки працівників освіти і науки України та постанови президії РО Профспілки від 14.04.2016 в районі з 21 по 28.04.2016 року проведено Тиждень охорони праці під девізом: «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

На високому рівні пройшли заходи в первинних профспілкових організаціях закладів освіти. На розгляд комісії до РО Профспілки надійшов цікавий різноманітний тематичний матеріал.

Голови ППО та відповідальні з питань охорони праці надали звіти, плани та заходи з відповідної тематики. Представлені матеріали є дуже цікавими та творчими, з використанням презентацій, відео – тренінгів, фотоекспозицій.

04.05.2016 р. оргкомітет РО Профспілки працював над матеріалами щодо підведення підсумків тижня. На розгляд кожним закладом освіти було представлено:
  1. План проведення тижня.
  2. Коротка пояснювальна записка.
  3. Один з найкращих заходів (буклет).

В конкурсі прийняли участь майже всі ППО та профгрупи.

Серед ЗНЗ максимальну кількість (20 балів) набрали та посіли:
  • І місце: Костянтинівське НВО №1 «Таврія», Мирненська, Вознесенська, Новобогданівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Серед шкіл І-ІІ ступенів:
  • І місце посіла Федорівська ЗОШ
  • ІІ місце (19 балів): Промінівська,. Відродженська ЗОШ І-ІІІ ст. та Костянтинівська СРШ І-ІІІ ступенів «Прометей».
  • ІІІ місце (18 балів): Астраханська ЗОШ І-ІІІ ст.
Серед ДНЗ місця розподілилися наступним чином:
  • I місце – 20 балів: ППО ДНЗ «Джерельце» (с. Мирне), ППО Мирненський ОЦСПР дітей ЗОР, ППО ДНЗ «Теремок» (с. Костянтинівка),
  • II місце – 19 балів: ППО ДНЗ «Малятко» (с. Н.Богданівка),
  • III місце – 17 балів: ППО ДНЗ «Теремок» (с. Вознесенка), ППО ДНЗ «Веселка» (с.Костянтинівка); ППО ДНЗ «Івушка» (с. Камінське).

Переможці були нагороджені Почесними грамотами РО Профспілки працівників освіти і науки. Президія ради РО Профспілки щиро вдячна профспілковим організаціям освітян Мелітопольського району, які прийняли активну участь у заходах Всесвітнього Дня охорони праці та бажає їм безстресової праці, позитивного настрою та добробуту.

Голова
прес – служби
Мелітопольської РОП
Сафонова О.В.