Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
V пленум комітету ЗОО ППОНУ
  • 15 грудня 2023
 
14 грудня відбувся V пленум комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Засідання вищого робочого органу обласної організації пройшло в онлайн режимі. В ньому взяли участь члени комітету з неокупованих територій, ліній зіткнення, евакуйованих ВНЗ. Напочатку засідання були внесені зміни в склад комітету щодо його членів з організацій, які знаходяться під окупацією і втратили зв’язок з профспілковою організацією, не можуть виконувати профспілкові обов’язки. До комітету введені новообрані голови територіальних організацій.
 
Пленум розглянув питання виконання Галузевої та обласної угод між Департаментом освіти і науки Запорізької ОДА і ЗОО ППОНУ на 2021-2025 роки в 2023 році.
Зі співдоповідями виступили соціальні партнери – Захарчук В.М., представник Департаменту, Гринь Н.І., голова обласної організації Профспілки.
 
 
В обговоренні взяли участь Дюжикова Т.М., голова об’єднаної ППО МДПУ ім. Б.Хмельницького; Клименко А.І., голова Гуляйпільської ТОП;  Гришко О.І., голова Заводської РОП м.Запоріжжя; Дзюба Р.О., заступник голови Бердянської міської ОП. Вони прозвітували про виконання угоди в своїх територіальних організаціях і ВНЗ; поділилися успіхами і труднощами в реалізації її положень.
 
Було також затверджено примірний план роботи ЗОО ППОНУ на 2024 рік і проект бюджету.
 
 
З усіх питань комітет прийняв виважені рішення і постанови. Активним було обговорення дій по реалізації цих завдань в умовах воєнного часу.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки