Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Заходи Всесвітнього дня охорони праці в Хортицькій ННРА
Заходи Всесвітнього дня охорони праці в Хортицькій ННРА
  • 6 травня 2016

Всесвітній день охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня, покликаний сприяти попередженню нещасних випадків і професійних захворювань у всьому світі. Ця інформаційно-роз'яснювальна кампанія ставить собі за мету звернути увагу міжнародної спільноти на масштаби проблеми і на те, як формування і просування культури охорони праці може допомогти скоротити число пов'язаних з роботою травм і нещасних випадків.

У Хортицькій національній навчально-реабілітаційній академії щорічно приділяється особлива увага заходам, присвяченим Тижню та Дню охорони праці. 22 квітня 2016 року проведено тематичне засідання профспілкового комітету закладу, де прийнято рішення про проведення різноманітних заходів (семінарів, тренінгів, змагань), випуск буклету з цьогорічної теми “ Стрес на робочому місці: колективний виклик ”.

Тиждень охорони праці в академії розпочався з 25 квітня. Було проведено семінар з викладацьким складом, учнями школи-інтернату. Відбулися цікаві тренінги з психологами, які змогли розкрити та пояснити тему Дня охорони праці 2016 року: “Чому стрес на робочому місці є колективним викликом?”.

Всі ці заходи були спрямовані на відпрацювання та удосконалення системи життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу у закладі, т.я. він є достатньо унікальним навчальним центром Запорізької області і України, враховуючи різновіковий склад учнівського контингенту, багаточисельний склад колективу працівників.

28 квітня пройшли змагання між учнями і викладачами.

Голова ППО
Назаренко Н.В.