Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • На шляху подальшого розвитку та процвітання України
На шляху подальшого розвитку та процвітання України
  • 28 листопада 2023
401845908 727048062804274 6725923989856624150 000000000
 
Голові ФПУ Григорію Осовому надійшов лист від голови Національного агентства кваліфікацій Юрія Баланюка зі словами вдячності за участь у роботі IV Міжнародного форуму «Людський капітал: навички для майбутнього».
 
«Шановний Григорію Васильовичу!
 
Від імені Національного агентства кваліфікацій і від себе особисто хочу висловити слова щирої вдячності за Вашу участь у IV Міжнародному форумі «ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ: НАВИЧКИ ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО», що відбувся 16 листопада 2023 р. у Києві.
 
Особливо цінною для нас є Ваша вітальна промова, яка задала вектор роботи Форуму та мотивувала учасників до професійних дискусій. Велика аудиторія учасників Форуму вкотре довела, що Національне агентство кваліфікацій створило ефективну платформу для обміну досвідом і поглядами щодо формування вектору розвитку людського капіталу та побудови Національної системи кваліфікацій.
 
 
Високий рівень представлених тем спікерами, сприятиме подальшому розвитку національної економіки та інтеграції України у загальноєвропейський кваліфікаційний простір. У рамках Форуму вдалося визначити пріоритети та вектор руху системи кваліфікацій, спрямованих на забезпечення ринку праці сучасними навичками та компетентностями.
 
Переконаний, надалі нас чекає ще багато спільних проектів на шляху подальшого розвитку та процвітання України».
 
Нагадуємо, що Голова ФПУ Григорій Осовий взяв участь та виступив перед учасниками IV Міжнародного форумі «Людський капітал: навички для майбутнього», організованому Національним агентством кваліфікацій за підтримки проєкту Федерального Уряду Німеччини Skills4Recovery.
 
Для участі у форумі зареєструвались понад 2 тис. осіб з України та усього світу. Так у заході взяли участь: Дмитро Олійник, голова Ради Федерації роботодавців України, Олександр Шубін, заступник Голови ФПУ, Руслан Стефанчук, Голова Верховної Ради України, Ніколас Шміт, Європейський комісар з питань зайнятості та соціальних прав, Оксен Лісовий, Міністр освіти і науки України, представники Офісу Президента України та ін.
 
За матеріалами сайту
ФПУ