Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітаємо з ювілеєм заснування первинки і МДПУ
  • 7 жовтня 2023
 
6 жовтня в приміщенні Запорізького педагогічного коледжу Хортицької національної академії відбулося урочисте засідання вченої ради Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького присвячене 100 річчю з дня його заснування та 90 річчя утворення первинної профспілкової організації.
 
На святі були гості, представники Міністерства освіти і науки України, агентства національної якості освіти, представники влади, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, колеги закладу вищої освіти, випускники.
 
 
З доповіддю про діяльність закладу виступила ректор МДПУ Наталія Фастовець. З вітальним словом виступила Алла Рибалко керівник експертної групи головного управління вищої освіти і освіти дорослих МОН та вручила грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України. Привітав ювілярів мер міста Мелітополя Іван Федоров та вручив нагороди.
 
 
Колег-ювілярів привітав голова ради ректорів Запорізької області, ректор національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Грешта.
 
З 100 річним ювілеєм закладу та 90 річчям створення первинної організації Профспілки привітала голова обласної організації Профспілки – Надія Гринь та вручила нагороди.
 
 
Голова ППО Тетяна Дюжикова нагороджена відзнакою ЦК «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України». Її заступник, член президії обкому Ернест Гафаров нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України та відзнакою ЦК Профспілки «Профспілковий лідер».
 
 
Вітаємо усіх нагороджених.
 
З ювілеєм незламна альма-матер. Здоров’я, добра усім, миру і якнайшвидшої перемоги!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки