Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Розширене засідання президії обласного комітету Профспілки
Розширене засідання президії обласного комітету Профспілки
  • 21 квітня 2016

19 квітня у малій залі Запорізької обласної ради профспілок відбулося шосте розширене засідання президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки. На розгляд засідання було винесено 12 питань.

Президія розглянула питання про резерв профспілкових кадрів та роботу з ним, затвердила кількісний і персональний склад резерву на посади голови та заступника голови обласної організації Профспілки, голів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ.

Кінець квітня традиційно є часом проведення заходів з охорони праці. У цьому році, 26 квітня, відзначаються 30-ті роковини трагедії на Чорнобильській АЕС. З цього приводу розглянуто питання про стан виконання вимог Закону України “Про охорону праці”, колективно-договірних зобов’язань та здійснення виборними профспілковими органами громадського контролю щодо створення безпечних умов праці в закладах та установах освіти Мелітопольського, Оріхівського районів, м. Мелітополя, про проведення Тижня та Дня охорони праці.

Президією прийнято дві постанови з приводу організації та проведення оздоровлення дітей та підлітків, членів Профспілки влітку 2016 року, затверджено розподіл путівок до оздоровчих таборів, дольову участь у їх оплаті.

Президія рекомендувала членським організаціям прийняти участь у міських, районних, обласних заходах до Дня Міжнародної солідарності трудящих 1 травня та Дня Перемоги.

На засіданні розглянуто підсумки IV обласної спартакіади працівників загальноосвітніх навчальних закладів. Президія відзначає: вагомий внесок у підготовку і проведення зональних та фінального етапів спартакіади голів Василівської РОП Бабаченко О.Г., Пологівської РОП Мовчан З.А., Бердянської МОП Моненко Н.В., Мелітопольської МОП Маненко Т.В., Ленінської РОП м. Запоріжжя Пашко А.М., Шевченківської РОП м. Запоріжжя Куниці Н.І, керівників відповідних органів управління освітою; високий рівень підготовки збірних команд Василівського, Веселівського, Бердянського, Гуляйпільського, Запорізького, Приморського, Пологівського, Якимівського районів, міст Бердянська, Енергодара, Мелітополя, Вознесенського, Заводського, Дніпровського, Комунарського, Олександрівського районів м. Запоріжжя. Також прийнято рішення про проведення 20-29 квітня спартакіади працівників вищих навчальних закладів ІІІ-IV р.а.

На засіданні прийнято ряд рішень організаційного характеру, про нагородження профактиву.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки