Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Привітання Голови ФПУ Григорія Осового з Всесвітнім днем туризму
Привітання Голови ФПУ Григорія Осового з Всесвітнім днем туризму
  • 27 вересня 2023
1475847175 golovna 1
 
Шановні спілчани, працівники і ветерани галузі!
 
Прийміть найщиріші вітання з міжнародним святом, яке приходить з початком осені, однієї з найчарівніших пір року.
 
Це період, коли для багатьох любителів подорожей відкриваються можливості на власні очі пересвідчитися в багатстві рідного краю, дізнатися багато нового і цікавого, на чому не зосереджуєш увагу в плинності буденних справ.
 
Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, які можуть відвідати громадяни України або іноземці. Завдяки Всесвітньому дню туризму кожна людина, яка будь-яким чином пов'язана з подорожами, може приурочити до цієї дати черговий незабутній уїк-енд.
 
Але все це стає можливим і організованим завдяки працівникам галузі. Вашим невтомним рукам, відповідальності та відданості справі, бажанню в період воєнного стану привнести в життя людей дещицю надії та віри в нашу Перемогу, створити на якийсь час комфортні умови довоєнного життя.
 
Шановні спілчани, працівники галузі, прийміть найкращі побажання нових трудових досягнень у вашій цікавій роботі, нехай буде все стабільно і надійно!
 
А  кожному мандрівникові бажаємо нових, світлих доріг і цікавих пригод. Нехай кожна подорож приносить вам море позитивних емоцій, і туризм стане важливою частинкою вашого життя. Бажаємо постійно відкривати для себе світ з різних боків, мандрувати, знаходити нових друзів і місця, де душа наповнюється захопленням. Нехай краса сил природи та людських рук у різних куточках планети надихає на розвиток, змінює світогляд, дарує серцю радість і гармонію!
 
Нових цікавих туристичних напрямків і задоволених клієнтів! Нехай на шляху зустрічаються тільки доброзичливі і щирі люди.
 
 
Зі святом!
        Голова ФПУ      Григорій Осовий
 
Довідково: Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Любителі подорожей і працівники туристичної сфери в Україні не забувають про це свято. Його почали відзначати з 1980-го року, хоча саме свято було встановлено в Іспанії ще наприкінці 70-х. Влада країни вирішила зробити це для того, щоб розвинути туристичний сектор у державі. День туризму в Україні почали відзначати з 1998 року.
 
За матеріалами сайту
ФПУ