Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Волченко О.М.
  • 18 квітня 2016

17 квітня відзначила свій ювілей шанована в районі красива жінка, впевнений керівник, любляча мама, дружина, завідуюча Розівським КДНЗ “Сонечко”, голова Розівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Олена Миколаївна Волченко.

В 1979 році вона закінчила педагогічний факультет Запорізького педагогічного інституту за спеціальністю “Викладач педагогіки та психології, методист з дошкільного виховання”.

Все своє життя Олена Миколаївна віддала вихованню та навчанню дітей дошкільного віку, створила найкращий дошкільний заклад у районі, який і очолює. За свою педагогічну та методичну майстерність, ефективне управління закладом неодноразово нагороджувалась грамотами райдержадміністрації, районного відділу, обласного управління освіти. В 2005 році її робота відзначена Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України. В 2013 вона стала лауреатом педагогічної премії Запорізької облдержадміністрації.

21 січня 1993 року її обрано головою Розівської районної організації Профспілки і вже 23 – ій рік поспіль, займаючи активну громадську позицію, вона відстоює трудові, соціально – економічні права та інтереси членів освітянської Профспілки в достатньо важких умовах фінансування.

Її активна життєва позиція, особистий внесок у соціально – економічний захист спілчан, розвиток освітянського профспілкового руху відзначені Почесними грамотами обласного комітету Профспілки, Запорізької обласної ради профспілок, Центрального комітету Профспілки, Запорізької облдержадміністрації.

Обласний комітет Профспілки щиросердечно вітає Волченко О.М. з ювілеєм і нагородженням Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки!

Хай багато ще Ваших весен і зим
Злине в радості, мирі, спокої.
Хай ще довго горить Ваша зірка вгорі,
Дні минають у щасті й любові!

Прес – служба
обласної організації
Профспілки