Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з ювілеєм
  • 18 серпня 2023
 
Сьогодні відзначає свій ювілей головний бухгалтер Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Яківна Піскун.
 
Майже 36 років вона віддає свої професійні знання і навички, ефективно організовує фінансову діяльність, забезпечує соціально-економічний захист спілчан, грамотно і вимогливо організовує бухгалтерській облік в обласній організації Профспілки.
 
Авторитетний, відповідальний профспілковий працівник. Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України. За свою професійну і громадську діяльність нагороджена багатьма профспілковими нагородами, нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака».
 
За особистий внесок у розвиток освітянського профспілкового руху та соціально-економічний захист членів Профспілки, з нагоди особистого ювілею Піскун Ольга Яківна нагороджується Почесним нагрудним знаком федерації профспілок України «Заслужений працівник профспілок України». Обласний комітет і його президія щиросердечно вітають Ольгу Яківну з високою нагородою і оцінкою її вкладу у профспілкову роботу.
 
Іскряться очі нехай щастям,
В душі співають солов’ї,
Сумною щоб були нечасто,
Щоб все гаразд було в сім’ї,
 
Щоб довше залишались молодою,
Для себе, любої знаходили щоб час,
Веселою були і заводною,
Й надійною в роботі водночас!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки