Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • ОСОБЛИВА ДУМКА. Представник ФПУ у парламенті Сергій Рудик: не допустимо судилища над ФПУ
ОСОБЛИВА ДУМКА. Представник ФПУ у парламенті Сергій Рудик: не допустимо судилища над ФПУ
  • 21 червня 2023
306717728 2019299061591010 5097416123965072558 n
 
Сергій Рудик, народний депутат України, представник Федерації профспілок України у ВРУ на власній Сторінці у Facebook повідомив:
 
"Друзі, я вже не раз писав про багатомільярдну схему, за якою, прикриваючись війною, хочуть роздерибанити майно Федерації профспілок. Мова йде про чисельні санаторії, профілакторії, бази відпочинку і дуууже дорогі квадратні метри прямо на Майдані Незалежності у Києві.
 
Схема класично-шулерська. У Верховній Раді створили ТСК для розслідувань розкрадання гуманітарної допомоги, де, між стрічок, написали про потребу використання державного майна для внутрішньо переміщених осіб. При цьому всі забули, що це не державні санаторії-профілакторії, а майно профспілок. «Забули» також і про те, що профспілки, без підказки влади, масово надавали житло переселенцям і продовжують надавати тим, хто постраждав від теракту рашистів на Каховській ГЕС. Як офіційний представник Федерації профспілок у Верховній Раді, можу про це розповідати годинами.
 
Сьогодні ТСК планувала влаштувати класичне СУДИЛИЩЕ - мала заслухати керівника Федерації про допомогу переселенцям, навіть не запросивши його на засідання. При чому, чітко знали, що він перебуває у закордонному відрядженні і навіть теоретично не зможе дібратися до Києва. Але, про яку логіку може йтися, коли окремі особи вже уявляють масштаби профспілкового майна, яке можна «підгрібати» під себе.
 
Ми зробили все можливе, щоб сьогодні у стінах парламенту цієї ганьби не відбулося і щоб профспілки не судили за нквдистськими принципами. Дякую частині комісії, яка дослухалася до цих аргументів!