Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Засідання президії комітету Запорізької обласної організації
Засідання президії комітету Запорізької обласної організації
  • 14 червня 2023
 
14 червня відбулося чергове засідання президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки.
 
Воно було розширеним, т. я.  черговий пленум в умовах 70 відсотків окупованих територій і відсутністю зв’язку з  цими організаціями провести неможливо навіть у форматі відеоконференції.
 
Голова організації Надія Гринь доповіла про результати роботи обласної організації, її виборних органів, територіальних організацій по забезпеченню соціально- економічних прав працівників і студентів, надання допомоги постраждалим, реалізації інших напрямків статутної діяльності.
 
За пропозицією Надії Гринь президія обговорила питання надання фінансової допомоги профспілчанам Херсонщини, які постраждали від теракту рашистів на Каховській ГЕС та його наслідків. І хоча у нас самих складна ситуація, ми не можемо стояти осторонь біди у нашого сусіда.
 
Також розглядалось питання матеріальної допомоги членам Профспілки майно яких або вони самі постраждали внаслідок обстрілів, особливо в Гуляйпільському та Оріхівському регіонах, які знаходяться на лінії зіткнення.
 
З нагоди майбутніх ювілеїв наших найдосвідченіших, найавторитетніших профспілкових активістів прийнято рішення про нагородження їх високими нагородами ФПУ.
В результаті обговорення питань, обміну інформацією було прийнято відповідні постанови і рішення.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки