Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Павловський Б.С.
  • 11 квітня 2016
Пливуть роки, як дощові хмарини,
Летять вони й не вернуться назад.
Вам ластівка сьогодні на калині
Нащебетала дзвінко 70.
Відчули радість Ви в своїй роботі
І щиру вдячність рідної сім’ї.
Вам сімдесят і на шляху на Вашім
Хай стелиться удачі дивоцвіт!
Нехай життя дарує повну чашу
Добра і щастя Вам на безліч літ!

Сьогодні свій 70 – річний ювілей відзначає голова об’єднаної первинної профспілкової організації Запорізького національного університету Павловський Борис Степанович.

Він народився 11 квітня 1946 року в м. Запоріжжі. І хоча його родина була лікарською династією, молодий Борис навчався на історичному факультеті Запорізького державного педагогічного інституту, який закінчив у 1976 році. До вступу в інститут він встиг освоїти професії токаря, слюсаря, працюючи в радгоспі, на заводі “Комунар”.

Після закінчення ЗДПІ прийнятий учителем історії в СШ №14, а з вересня 1976 року його життя назавжди пов’язалось з педінститутом, який потім набув статусу національного університету. Тут він працював лаборантом, асистентом, старшим викладачем. Потім з 2006 року тричі обирався головою ППО ЗНУ.

Де народився, де вчився – там і пригодився. Це прислів’я саме про нього. Все його свідоме життя присвячене рідному Запорізькому національному університету – студентам, колегам, членам Профспілки.

За активну громадську позицію, профспілкову діяльність, відстоювання трудових, соціально – економічних прав та інтересів працівників і студентів нагороджений Почесними грамотами Запорізької обласної ради, ЦК галузевої Профспілки, Федерації Профспілок України.

Колеги, студенти, профспілковий комітет ППО ЗНУ, обласний комітет Профспілки вітають Павловського Б.С. з ювілеєм та нагородженням Почесною грамотою ЦК Профспілки.

Прес – служба
обласної – організації
Профспілки