Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Разом до перемоги
  • 20 квітня 2023
 
Щоб якнайшвидше наблизити перемогу, заклад дошкільної освіти № 210 «Славутич» Запорізької міської ради тримає активну життєву позицію.
 
Це невеликий дитячий садочок в Шевченківському районі, який за цей період зібрали 9 600 грн. благодійних коштів, які перерахували ЗСУ на військові потреби (закупівлю квадрокоптера, рації ).
 
В закладі організовувався збір макулатури. Всі виручені кошти були передані волонтерам на військові потреби. Також було організовано збір та передача до ЗСУ ліків, теплого одягу, солодощів.
 
Щоб порадувати наших захисників до Новорічних свят, а потім і до Великодня,  ми зібрали для них подарунки: цукерки, кава, чай, печиво, цукор, пряники, пасочки, мівіну, розчинні супи. З вітальними листівками, з малюнками та найкращими побажаннями, ми передали все це для наших бійців.
 
 
Оскільки наш заклад в районі був одним з осередків, де зустрічали переселенців, у нас залишилося дуже багато спогадів про цей період. А згодом вони втілилися в розповідь: «Людські долі».
 
Батьки, родичі, близькі наших вихованців працюють на нашу перемогу. Ми також долучилось до цього.
 
Працівники- члени Профспілки нашого закладу вирішили власним прикладом долучитися до переможних справ, адже виховання власним прикладом завжди більш переконливе.
 
Прес-служба
ЗДО №210 ЗМР