Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет соціального партнера: Н.Є. Перепелиця
  • 31 березня 2016

Ювілейний рік – це завжди важливо, коли згадуєш і переглядаєш своє життя, діяльність, місця своєї роботи, колег, інших людей. У житті, як на довгій ниві…

Ініціативний, компетентний керівник, стратег, професіонал, чуйна та доброзичлива людина, успішна, красива жінка, ласкава мама, любляча жінка, турботлива бабуся. Всі ці слова про начальника територіального відділу освіти Шевченківського району м. Запоріжжя Перепелицю Наталію Євгенівну. В її підпорядкуванні 21 школа та 17 ДНЗ. Керувати таким загалом дуже не просто…

Але для професіонала, досвідченого педагога, яка пройшла педагогічний шлях від музичного керівника ДНЗ, вчителя історії, заступника директора, спеціаліста Комунарського райвідділу освіти, міського Департаменту освіти до начальника Територіального відділу освіти Шевченківського району, це видалося під силу.

За невеликий проміжок часу нею зроблена велика робота: це і відкриття 6 груп дошкільного відділення ЗНВК №63, відновлення та відкриття ДНЗ №217, реорганізація ДНЗ №143, реконструкція ДНЗ №100, покращення умов в ТВО, відновлення після пожежі ЗОШ №53 та ще багато, багато інших надбань.

За клопотанням президії ради Шевченківської РО Профспілки та рішенням президії комітету Запорізької обласної організації галузевої Профспілки за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок в розвиток матеріально – технічної бази закладів освіти району, ефективне соціальне партнерство з галузевою Профспілкою та з нагоди особистого ювілею Перепелицю Наталію Євгенівну нагороджено Почесною грамотою комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Обласний комітет, рада районної організації Профспілки щиро вітають Н.Є. Перепелицю з золотим ювілеєм і бажають їй високих творчих злетів, управлінських здобутків, здоров’я, миру, сімейного благополуччя.

Прес – служба
обласної організації
та Шевченківської РО
Профспілки