Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вперед до перемог
  • 29 березня 2016

21 березня, в перший день весняних канікул з метою популяризації різних видів спорту та здорового способу життя в ЗОШ №4 м.Мелітополя пройшла міська спартакіада працівників загальноосвітніх закладів міста.

Господарям було надано право відкрити Спартакіаду і підняти прапор. І це не випадково, адже команда школи вже займала І місце в Спартакіаді 2012, 2015 років, до того ж учбовий заклад може запропонувати відмінну базу для проведення спартакіади.

Привітали спортсменів та побажали успіху заступник начальника управління освіти Мелітопольської міської ради Чернишова О.Ю., члени президії МО Профспіли Крилова О.І., Фурман Н.С., а переможці міських змагань з фітнес-аеробіки - клуб спортивного танцю «Глорія», подарували учасникам чудовий спортивний танок.

Поряд з професійними спортсменами, вчителями фізкультури, в міні-футболі, шахах, настільному тенісі і легкій атлетиці змагалися вчителі історії, інформатики, гардеробники, лаборанти – працівники всіх спеціальностей, зайнятих в школі.

Справжні баталії розгорнулися на футбольному полі серед 7 команд. Справжньою окрасою команд СШ №23 та НВК №16 були дівчата, які завзято допомагали своїм хлопцям захищати навіть футбольні ворота. Ці команди поділили почесне ІІІ місце. На другому місці – команда ЗОШ №4. І як в минулі роки, знов на І місці команда гімназії №19.

На біговій доріжці, як і в 2015 році сильніше за колег виявилися педагоги ЗОШ № 4 Світлана Гуль і Андрій Ємельянцев. У шаховому поєдинку знов переміг учитель історії ЗОШ №4 Володимир Клименко, а за тенісним столом блищали Єрмолина Лариса (ЗОШ №22) і В'ячеслав Пажінський (ЗОШ №7).

За підсумками загальнокомандного заліку і в цьому році перемогла команда ЗОШ № 4, почесне друге місце в гімназії № 19, на третьому – команда ЗОШ №7.

Всі переможці в окремих видах спорту та в особистому заліку Спартакіади були нагороджені спільними грамотами міської організації Профспілки працівників освіти та управління освіти Мелітопольської міської ради.

Команди, які посіли 1-е, 2-е, 3-е місця в загальному заліку, отримали перехідні кубки, премії, спільні грамоти міської організації Профспілки працівників освіти та управління освіти Мелітопольської міської ради.

Також грамоти отримали окремі учасники Спартакіади:
  • команди НВК №16 та СШ №23 за активну участь дівчат у складі футбольної команди та волю до перемоги;
  • капітани команд ЗОШ №4 та СШ №23, які наполегливо вели свої команди до перемоги.
За організацію та проведення міської Спартакіади грамоти отримали судді:
  • Дюжиков Юрій – головний суддя, вчитель фізичної культури гімназії №9;
  • Чалий Михайло – суддя, вчитель фізичної культури гімназії №19;
  • Гулєвський Віталій – суддя, вчитель фізичної культури ЗОШ №6;
  • Шестопалов Ігор суддя, вчитель фізичної культури ЗОШ №1;
  • секретар змагань Головатенко Лариса, вчитель фізичної культури гімназії №10.

Переможці в окремих видах спорту та в особистому заліку Спартакіади отримують профспілкове заохочення.

Присутні на заході, вболівальники, кореспонденти міських газет відзначили, що всього в Спартакіаді прийняли участь більше 200 учасників і те, що всі вони залишилися задоволеними, адже метою спорту є не лише змагання, перемога, а й покращення самопочуття, підняття здорового духу, отримання морального задоволення, прагнення до удосконалення своєї майстерності та покращення навичок.

Прес-центр
Мелітопольської
МО Профспілки