Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Відбувся перший зональний етап обласної спартакіади працівників ЗНЗ
Відбувся перший зональний етап обласної спартакіади працівників ЗНЗ
  • 28 березня 2016

25 березня у Фізкультурно-оздоровчому комплексі в м. Василівці відбулися перші змагання обласної спартакіади серед працівників загальноосвітніх закладів.

Спартакіада пройде в п’яти зонах (Василівська, Бердянська, Пологівська, Мелітопольська, м. Запоріжжя). Фінальні змагання відбудуться 14 квітня в Шевченківському районі м. Запоріжжя. Ця спартакіада є етапом Всеукраїнської, яка пройде в Києві восени цього року.

Фінансові і політичні негаразди, військові дії на Сході перешкоджали проведенню такого масштабного спортивного заходу. Остання така спартакіада проводилась в 2012 році. ЇЇ переможцем стала збірна команда Приморського району.

На Василівський зональний етап спартакіади з’їхалися збірні команди (переможці районних і міських змагань) з Великобілозерського, Михайлівського районів, м. Енергодара. Разом з господарями зональних змагань – 4 збірні команди.

У відповідності до Положення про спартакіаду зональні змагання проводились з 4 видів спорту: легка атлетика (крос), настільний теніс, шахи, міні-футбол.

Переможцями з видів спорту стали команди: Василівського району з міні-футболу, настільного тенісу, шахів, м. Енергодара з настільного тенісу та легкої атлетики.

Переможцями в загальному заліку зонального етапу стали збірні команди:
  • I місце – Василівський район
  • II місце – м. Енергодар
  • III місце – Великобілозерський район

Команда Михайлівського району посіла 4 місце.

У фінальних змаганнях обласного етапу спартакіади прийматиме участь команда Василівського району.

Обласний комітет Профспілки виражає щиру вдячність раді Василівської РО Профспілки (голова Бабаченко О.Г.), відділу освіти Василівської РДА (начальник Задорожна Н.В.), Фізкультурно-оздоровчому комплексу (директор Білка Р.О.), суддівській колегії (головний суддя Білка Р.О.) за якісну організацію та проведення зональних змагань, керівникам органів управління освітою та головам профспілкових організацій Великобілозерського, Михайлівського районів, м. Енергодара за активну участь в спартакіаді.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки