Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Ю.А. Малашко - новий голова Запорізької ОВА
  • 8 лютого 2023
Виконувач обов'язків голови Антитерористичного центру при СБУ Юрій Малашко під час міжвідомчого тактико-спеціального навчання на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ), у Києві, 11 листопада 2021 р. Цього дня антитерористичний центр при Службі безпеки Украї
 
Вчора стало відомо, що Кабмін підтримав рішення призначити головою Запорізької ОВА Юрія Малашка. Журналісти Форпосту зібрали інформацію, що відомо про нового очільника області.
За інформацією з відкритих реєстрів, до призначення на посаду голови ЗОВА, Юрій Малашко виконував обов’язки начальника штабу – заступника керівника Антитерористичного центру при СБУ. Раніше він обіймав посаду першого заступника голови військово-цивільної адміністрації Мар’їнки, потім — керував Красногорівською військовою адміністрацією Донецької області.
 
Головне завдання нового керівника — побудувати по-справжньому ефективну вертикаль влади у прифронтовому регіоні. Для цього необхідно звернути велику увагу на кадри у ЗОВА, а також налагодити комунікацію з місцевим самоврядуванням, громадськістю, волонтерами, звичайними запоріжцями, вважає колишній заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА Олександр Зубченко.
 
«Люди мають відчувати, що фронт за якихось 30 км. від обласного центру, розуміти загрозу і в той же час мати об’єктивну інформацію про стан справ на передовій та потужні оборонні спроможності ЗСУ на Запорізькому напрямку. Не менш важливо не втрачати контакт із представниками громад, що тимчасово знаходяться в окупації, давати мелітопольцям, бердянцям, токмачанам надію на скоре повернення додому. Бажаю Юрію Анатолійовичу сил, наснаги, а всім нам — Перемоги!» — написав на своїй сторінці у Facebook  Олександр Зубченко.
 
За матеріалами сайту
Форпост