Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Її величність жінка
  • 14 березня 2016

Весна в Пологах починається з традиційного свята - із вшанування жінок – ніжних, турботливих, чарівних.

Так, 2 березня у КВК «Гірник» вітали пологівчанок зі святом весни, віншували її величність Жінку. Організувала це свято для жінок координаційна рада профспілок. Свою хвилину слави отримали 9 учасниць – профспілкових активістів. Серед них Катерина Сіряк, педагог-організатор Пологівської СРШ І-ІІІ ст. № 2 та Алла Карпенко, хореограф цієї ж школи.

Цього дня щирі та сердечні побажання висловили у своїх привітаннях почесні гості свята – голова районної ради Олександр Покутній, голова райдержадміністрації Артур Крупський, міський голова Юрій Коноваленко.

Також вітання прозвучали від заступника голови обласної ради профспілок Ігора Скороходова, який вручив пологівчанкам Почесні грамоти.

Представляли жінок на сцені колеги, друзі, вихованці. Вітали учасників представники підрозділів та установ. У залі були присутні матері, чиї діти нині служать у лавах Збройних Сил України і знаходяться в зоні проведення АТО. Від матерів говорила Постник Лідія, заступник директора з виховної роботи Чапаєвського НВК, в якої син та невістка нині перебувають в зоні АТО.    

У цьому році свято любові й поклоніння чарівним жінкам, лідерам профспілок і справді вийшло незвичайним. Безліч квітів, повітряних кульок, а головне – вродливих, по-весняному ніжних жінок зробили його особливим і навіть трішки ліричним.

Голова
Пологівської РО
Профспілки
З.А.Мовчан