Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
7 грудня День місцевого самоврядування в Україні
  • 8 грудня 2022
h ua den samoupravleniya
 
Шановні колеги – працівники органів місцевого самоврядування!
 
Федерація профспілок України від імені 3,5 мільйонів своїх спілчан  щиро вітає вас із  професійним святом – Днем місцевого самоврядування.
 
Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади  і депутатів, а й усіх громадян, які працюють на  комунальних підприємствах, в установах та організаціях, вирішують проблеми громад і дбають про розвиток рідних територій.
 
Сьогодні, в умовах повномасштабної війни, яку веде Українська держава проти загарбницьких дій росії, працівники органів місцевого самоврядування стали основою Територіальної оборони  із захисту нашої України, її громадян і спільно зі Збройними Силами України дали гідну відсіч окупантам.
 
Працівники різних сфер та галузей територіальних громад, які є членами профспілок, сьогодні об’єднані та згуртовані на забезпечення стійкості нашої країни. У критично важливих  сферах, таких як охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство та енергетика, профспілковий актив спільно з місцевими органами влади тримає свій трудовий фронт, забезпечуючи надання життєво важливих послуг жителям громад, розпочали відбудову і відновлення зруйнованого житла й інфраструктури.
 
Щоденна спільна праця профспілок та місцевих органів влади, це шлях розбудови й розвитку нашої країни, шлях до перемоги над ворогом, шлях, який формує нову націю, робить Україну сильнішою, де українці будуть господарями на вільній оновленій землі, а людина праці – найвищою цінністю.
 
Хай людська вдячність, шана і повага за вашу працю буде вам запорукою і натхненням на нові звершення та здобутки.
 
Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, злагоди й добробуту, мужності, витривалості та нових  перемог на всіх фронтах і Перемоги  нашій Україні.
 
За матеріалами сайту
ФПУ