Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Баздирь Т.М.
  • 3 березня 2016

На початку весни, напередодні Міжнародного жіночого дня своє 65 – річчя відзначає голова Токмацької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Михайлівна Баздирь.

Народилась вона 3 березня 1951 року в м.Мелітополі. В 1976 році закінчила Мелітопольський ДПІ за спеціальністю “учитель географії і біології”, направлена на роботу в Токмацький міський відділ освіти. Свій педагогічний шлях розпочала учителем географії в Токмацькій ВШ №10.

В 1978 році переведена на посаду методиста міського відділу освіти, а в 1982 році на посаду інспектора.

Головою міської організації галузевої Профспілки обрана в лютому 1989 року і вже 27 років очолює її.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в розвиток методичного забезпечення освітнього процесу неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами відділу освіти, міської ради, управління освіти і науки Запорізької ОДА, Міністерства освіти і науки України. Відмінник освіти.

За активну громадську позицію, соціально – економічний захист членів Профспілки нагороджена Почесними грамотами комітету обласної організації Профспілки, Запорізької обласної ради профспілок (2008, 2009р.р.), ЦК Профспілки (2010р.), Федерації профспілок України (2011р.).

За багаторічну профспілкову діяльність та з нагоди особистого ювілею за рішенням президії комітету обласної організації Профспілки Тетяна Михайлівна Баздирь нагороджується Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Обласний комітет Профспілки вітає Баздирь Т.М. з особистим ювілеєм та заслуженою нагородою, бажає міцного здоров’я, натхнення, творчих успіхів, мирних і щасливих років життя.

Прес – служба
обласної організації
Профспілки