Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Анонс конкурсу на кращу первинку
  • 1 березня 2016
З метою реалізації положень Програми дій Запорізької обласної організації Профспілки на 2016 – 2020 р.р., подальшого удосконалення та розвитку внутріспілкової  роботи, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у вирішенні статутних завдань, формуванню позитивного іміджу Профспілки, вивчення, узагальнення та поширення перспективного профспілкового досвіду, згідного річного плану роботи президія обласного комітету Профспілки на засіданні 16 лютого прийняла рішення про проведення V обласного конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію; затверджено Положення про обласний конкурс, система оцінки матеріалів, інформаційна довідка про ППО, склад журі.

Президія та постійна комісія комітету обласної організації Профспілки з питань внутрішньоспілкової статутної діяльності запрошують первинки закладів, установ освіти, вищих навчальних закладів до участі у конкурсі.

Матеріали на обласний етап конкурсу необхідно подати до 1 вересня в обласний комітет Профспілки за адресою: м. Запоріжжя, майдан Профспілок, 5, Будинок профспілок, IV поверх, кім. №455. Матеріали та документи, подані на конкурс, повертаються.

ППО – переможці конкурсу нагороджуються Почесною грамотою комітету обласної організації Профспілки та профспілковими виплатами у розмірі:
  • I місце 1000 гривень
  • II місце 800 гривень
  • III місце 600 гривень

Бажаємо успіхів у підготовці і чекаємо на Ваші змістовні матеріали!

Журі конкурсу
та постійна комісія
з питань внутрішньоспілкової
статутної діяльності