Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
ІІ засідання трудової (профспілкової) школи
  • 16 лютого 2016

11 лютого 2016 року в малій залі Запорізької облпрофради відбувся другий семінар – презентація у рамках трудової (профспілкової) школи, який провели голова наглядової ради Українського інституту соціального партнерства Ю.О. Буздуган та директор цього інституту, доктор філософських наук О.М. Скоморощенко. У навчанні взяли участь голови районних, міських організацій Профспілки, представники ППО ВНЗ, ППО закладів освіти м. Запоріжжя, представники деяких інших обласних організацій галузевих профспілок.

Тема засідання школи – “Трудові відносини. Соціалізована економіка”. Під час лекцій – презентацій піднято питання заробітної плати, взаємовідносин між роботодавцями та найманими працівниками, шляхи досягнення справедливого розподілу ВВП та державного бюджету.

Тематика семінару та змістовна частина лекцій і презентацій спонукали профактив до активного обговорення питань та аналізу економічного стану в Україні і світі.

За ініціативи профспілкових комітетів ППО працівників і студентів Запорізького національного технічного університету засідання такої школи проведено в ЗНТУ 12 лютого 2016 року.

В обох навчальних заходах взяли участь близько 100 профспілкових працівників та активістів.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки