Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Відбулась зустріч з представниками фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні
Відбулась зустріч з представниками фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні
  • 13 жовтня 2022
DSC 0090
 
До Федерації профспілок України завітала делегація представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні
 
Фонд ім. Фрідріха Еберта є найбільшим та найстарішим політичним фондом Німеччини. Організація поділяє цінності соціальної демократії і бере активну участь у поширенні політики свободи, солідарності та соціальної справедливості в усьому світі. У Будинку профспілок відбулась робоча зустріч керівництва ФПУ з представниками цієї організації.
 
Представники Фонду привітали Голову ФПУ з 32-ю річницею утворення ФПУ та повідомили про ротацію у керівництві представництва Фонду в Україні. Марсель Рьотіг, який займав посаду директора представництва з липня 2017 року, переходить на роботу в Грузію. Новим директором призначений Фелікс Хетт, який до цього працював на Південному Кавказі.
 
Голова ФПУ Григорій Осовий подякував Марселю Рьотігу за багаторічну плідну співпрацю з ФПУ, за активне сприяння у просуванні ідей соціальної демократії та соціальної справедливості в Україні.
 
Очільник ФПУ привітав Фелікса Хетта з призначенням на посаду та окреслив побажання щодо напрямів співпраці між профспілками та Фондом ім. Фрідріха Еберта у найближчому майбутньому.
 
За матеріалами сайту
ФПУ