Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З професійним святом освітяни міста Запоріжжя !
  • 5 жовтня 2022

На жаль війна вносить свої корективи в життя всієї країни. Трагічні події 30 вересня в м.Запоріжжя не дали можливості провести урочистості до дня професійного свята освітян.

4 жовтня в переддень Всесвітнього дня працівників освіти в актовій залі гімназії №71 м.Запоріжжя відбулося привітання освітян м.Запоріжжя.

 
На заході були присутні секретар міської ради Анатолій Куртєв, його заступник з питань освіти Анатолій Васюк, директор департаменту освіти міської ради Юлія Погребняк, голова обласної організації Профспілки Надія Гринь.
 
Всі гості привітали освітян міста з професійним святом.
 
Анатолій Куртєв вручив премії міського голови найкращим педагогам міста, педагогам дошкільної та позашкільної освіти. Надія Гринь привітала всіх зі святом та вручила начальникам ТВО Яні Литовченко і Наталії Шаповал знак ЦК Профспілки «За соціальне партнерство».
 
Вчителі сьогодні і волонтерять, і кухарюють, і плетуть маскові сітки, а дехто із вчителів поміняв ручку і зошит на автомат, захищаючи Україну.
 
Але святою справою на нашій святій українській землі для вчителя залишається – навчання та виховання молодого покоління. Освітяни м.Запоріжжя , як і освітяни всієї області і України надають якісну освіту своїм вихованцям.
 
Щиро вдячні за вашу жертовну працю, низький уклін вам до землі.
 
Якнайшвидшої нам перемоги, миру, добра, міцного здоров’я вам, вашій родині.
 
З Всесвітнім днем вчителя!
 
Пресс-служба
обласної організації
Профспілки