Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з Днем працівника освіти
  • 29 вересня 2022
 
З Днем працівників освіти!
 
Шановні колеги, дорогі освітяни! Ваша праця є запорукою морального та інтелектуального зростання підростаючого покоління. Саме ви як старші і досвідчені друзі дітей та молоді своїми настановами, порадами й особистим прикладом розвиваєте їхні таланти та допомагаєте вирости справжніми людьми. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок ви вчите нашу юнь пізнавати й опановувати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
 
Щоденною невтомною працею ви створюєте надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку кожної особистості зокрема та України загалом. Спільними діями всіх працівників освітньої сфери – вчителів, вихователів, майстрів, викладачів навіть у часи економічної скрути та війни забезпечується реалізація найважливішої мети – забезпечення доступності та високої якості освіти для кожного українця.
 
Низький вам уклін за жертовний труд! Зичимо усім міцного здоров’я, миру та злагоди, наснаги, добробуту, незгасної іскри та творчого неспокою. Нехай у всіх ваших починаннях супутником буде успіх!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки