Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Діоба Т.І.
  • 2 лютого 2016

На початку лютого свій ювілей відзначає голова Приазовської районної організації Профспілки працівників освіти – Тетяна Іванівна Діоба.

Народилась вона 2 лютого 1956 року в селі Олександрівка Приазовського району.

В 1974 році закінчила Запорізьке педагогічне училище за спеціальністю “Дошкільне виховання”.І цій своїй спеціальності присвятила все своє життя.

Після педучилища працювала вихователем в колгоспному дитячому садку в селищі міського типу Приазовське. В 1980 році переведена на посаду завідуючої.

З вересня 1986 року переведена на посаду завідуючої Приазовського ясел – садка №2, де працює і по сьогодні.

В березні 1993 року педагогічна громадськість обрала Тетяну Іванівну головою Ради голів профспілкових організацій Приазовського району, якою вона керує вже майже 23 роки.

За свою педагогічну діяльність нагороджена Почесними грамотами Приазовського районного відділу освіти, райдержадміністрації, обласного управління та міністерства освіти. Як громадський діяч, профспілковий лідер нагороджена Почесними грамотами Запорізької обласної ради профспілок (2008р.), Запорізької ОДА (2009р.), ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (2012р.), Запорізької обласної ради (2014р.),

Тетяна Іванівна! У Вас за плечима не лише роки, а й стільки добрих справ, звершень, а головне – вдячних батьків, дітей та спілчан. А поруч – справа всього життя, улюблене дітище, через яке недоспано стільки ночей, передумано стільки дум, але яке міцно стоїть на ногах і впевнено дивиться в майбутнє – садочок, яким Ви завідуєте вже багато років !! Ваша сумлінна наполеглива праця по захисту освітян району не залишалася непоміченою, її відзначено багатьма нагородами.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок в соціально – економічний захист членів галузевої Профспілки, розвиток освітянського профспілкового руху в Приазовському районі, відданість обраній справі та у зв’язку з особистим ювілеєм Діоба Тетяна Іванівна за клопотанням президії обласного комітету Профспілки нагороджується Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки.

Тож хай в День Вашого шістдесятиріччя, шановна наша Тетяно Іванівно, прозвучать і ще раз найщиріші побажання добра, яке Ви так щиро даруєте дітям, колегам і всім з ким маєте справу, нев’янучої краси, міцного здоров’я, миру, злагоди, сімейного затишку. Хай будуть благословенні всі Ваші починання і здійсняться всі Ваші мрії!

Обласний комітет Профспілки виражає щиру вдячність за багаторічний внесок в профспілкову діяльність, вітає Т.І. Діобу з ювілеєм, бажає їй міцного здоров’я, сімейного благополуччя миру і злагоди, довгих і щасливих років життя!

Хай щастить Вам у будні і свята,
Хай вісті хороші приходять до хати,
Щоб зорі і сонце плекали тепло,
Щоб завжди міцним здоров’я було,
Бо людям для щастя багато не треба –
Сімейного затишку й мирного неба.

Прес – служба
Обласної організації
Профспілки