Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Дорожче за золото
  • 27 січня 2016

Профспілкові комітети давно міцно увійшли в життя трудових колективів закладів освіти Василівського району. І хоча сьогодні вони дещо інші, ніж, скажемо, 20 років тому, але головну свою функцію – захист прав та інтересів працівників у сфері праці, допомога у вирішенні різних життєвих ситуацій вони намагаються виконувати попри будь-які зміни в суспільно-політичному житті країни.

Задоволені роботою своєї первинної організації Профспілки і працівники Кам’янської ЗОШ. Та й не лише вони. Вчителі, які нині на заслуженому відпочинку і поповнили ряди ветеранської організації ,також відчувають турботу освітянської Профспілки.

Понад 10 років первинну профспілкову організацію Кам’янської ЗОШ очолює Неля Валеріївна Семеренко – людина небайдужа, відповідальна, активна, а головне – щира і добра душею. І це не просто слова. Про людей краще судити по їх справах. А справи ці заслуговують на нашу вдячність і повагу.

Завдяки тісному тандему в роботі профспілкового комітету і адміністрації школи ми, непрацюючі пенсіонери-освітяни, постійно відчуваємо турботу про себе. Жодне свято в школі не проходить без нас. Не забувають вітати і на свята, і з ювілейними датами. Ось і цього року щирі й теплі вітання ми приймали як на Миколая, так і на новорічні свята. А до красивих побажань ще й подарунки додали. Така увага і турбота – дорожчі за золото.

За все це ветерани від щирого серця завдячують голові первинної профспілкової організації школи Нелі Валеріївні та профспілковому комітету. Тож від імені нашої ветеранської громади велике спасибі Вам, побажання творчих звершень, миру, злагоди, здоров’я!

Тамара Безпальченко
голова ветеранської організації,
с. Кам’янське
Василівського району