Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Доброчинний візит Гуманітарного штабу ФПУ
  • 31 серпня 2022
 
30 серпня представники Гуманітарного штабу Федерації профспілок України: Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий, а також член штабу голова Профспілки металургів і гірників України Олександр Рябко, керівник департаменту корпоративних прав та майна апарату ФПУ Дмитро Довганенко відвідали з робочим візитом м. Запоріжжя.
 
Відомо, що у Запорізькій області тимчасово перебувають спілчани, які були вимушені втікати від війни, багато хто з них втратив не лише роботу, але й житло, власне майно.
 
У малій залі Запорізької облпрофради відбулася зустріч профспілкового активу області з керівництвом Федерації профспілок України.
 
У ній взяли участь керівники ФПУ – представники Гуманітарного штабу ФПУ, заступник голови Запорізької облпрофради Тамара Бєлєскова, соціальні партнери, голови обласних організацій профспілок. Від Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України в зустрічі взяли участь заступник голови Юрій Юдін, головний спеціаліст Артем Князєв, голови районних організацій галузевої Профспілки міста Запоріжжя Тетяна Володькова, Олександр Гришко, Наталія Куниця, Олена Тараненко, Клавдія Тюпа, голова Мелітопольської РОП Ксенія Захарова. 
 
Для членів профспілок, трудящих, які найбільш цього потребують, та їхніх родин за рішенням Гумштабу передано гуманітарний вантаж.
 
31 серпня представники Гуманітарного штабу та вантаж з допомогою прибули до м.Дніпро.
 
Прес-служба 
обласної організації 
Профспілки