Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Наша шкільна родина сильна традиціями
  • 20 січня 2016

Новорічні свята – це завжди очікування казки, сподівань на краще.

Атмосфера доброзичливості панує напередодні новорічних свят у Кам’янській школі – інтернаті Василівського району. Працівники з нетерпінням чекають цього свята.

Наш колектив це одна велика родина і на таких теплих дружніх зустрічах - святах зазвичай працівники більше пізнають один одного і колектив стає міцнішим та дружнішим. Профспілковий комітет школи – інтернату з високою відповідальністю планує свою роботу.

Вже два роки поспіль соцстрах не бере участі в привітанні дітей до 14 років новорічними подарунками. Два роки поспіль тільки за кошти профспілки вирішуються ці питання. І сьогодні профспілковий комітет активно включився в організацію корпоративу «Новорічний вогник», на якому привітали кожного працівника солодкими подарунками. Також ми не забули про наших маленьких, дітей - працівників школи - інтернату. Рішенням президії районної організації Профспілки всім дітям від 0 до 18 років були вручені солодкі подарунки біля новорічної ялинки. Не забули і наших мам, які знаходяться у декретній відпустці - члени профспілки нашої школи доставили подарунки додому, де привітали молодих мам та їх малесеньких діточок з Новорічними святами.

Ми вважаємо, що актуальність Профспілки сьогодні важлива і її роботу потрібно наповнювати новим змістом, формуючи новий погляд на роль профспілок у суспільстві.

ПК ППО
Кам’янської
школи – інтернату
Василівського
району