Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Хто вміє добре працювати, той вміє гарно відпочивати!
Хто вміє добре працювати, той вміє гарно відпочивати!
  • 15 січня 2016

Члени первинної профспілкової організації КЗ «Шевченківська ЗОШ І-ІІ ступенів» Василівської районної ради вже давно стали однією родиною.

Наша школа маленька, але всі в ній почуваються, як вдома. Ми підтримуємо один одного в горі, і, звичайно ж, разом радіємо і відпочиваємо. Всі свята проходять весело, бо до кожного ми готуємось заздалегідь. Разом з дітьми та їх батьками готуємо костюмовані вистави, і обрядові дійства, і інколи просто «сімейні посиденьки» .

Вже давно стало традицією раз на рік влаштовувати поїздки до місць відпочинку : їздили ми на вистави до театру, до цирку, в кіно до міста Запоріжжя. Цього року вирішили відвідати на Новорічні свята столицю нашої держави. На жаль, не всі працівники змогли поїхати на екскурсію. Але ті, хто знайшов можливість, залишать спогади на все життя.

Який же гарний святковий Київ! А головна ялинка міста нічим не поступається своїм закордонним сестрам. Побували ми і біля Верховної Ради, на місці загибелі «Небесної сотні», в різних святих місцях. Всього і не опишеш.

Організаторами цього чудового відпочинку є голова нашої первинної профспілкової організації Безь Людмила Федорівна разом з директором школи Принь Тамарою Миколаївною, бо вона за довгі роки директорства розуміє, що створити команду однодумців можливо тільки разом з профспілкою і це дуже добре: там де тісна співпраця профкому і адміністрації, не буде проблем і порушень прав працівників. Вони обидві мудрі і строгі, крокують з нами по вірній дорозі, теплом і надією сповнюють дім, в якому затишно всім!

ПК ППО
Шевченківської
ЗОШ I-II ст.
Василівського р-ну