Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • На Полтавщині і Харківщині ФПУ передано 10 тонн гуманітарної допомоги
На Полтавщині і Харківщині ФПУ передано 10 тонн гуманітарної допомоги
  • 19 серпня 2022
IMG 31349766e9382e5890a66fab391e21f0 V
 
Під час робочої поїздки делегації ФПУ до Полтавської  і Харківської областей трудовим колективам підприємств «Харківгаз», «Турбатом», «Нафтогаз», «Світло шахтаря», «Танкоремонтний завод»,  обласному комітету Профспілки працівників державних установ, ВПО санаторіїв "Антей" і «Березівські мінеральні води» передано 10 тонн гуманітарної допомоги.
 
Допомогу надано за підтримки фонду Corus International (США). Це здебільшого продуктові набори вагою до 13 кг., побутові товари першої необхідності та ін.
 
Члени делегації зустрілись з внутрішньо переміщеними особами, більшість з яких це люди похилого віку, матері з дітьми, які зараз мешкають у профспілкових Санаторії-профілакторії "Антей", (м. Нові Санжари, Полтавська обл.) та Клінічному санаторії «Березівські мінеральні води» (с. Березівське Дергачівського району, Харківської обл.).
 
Голова ФПУ Григорій Осовий, члени делегації поінформували людей про гуманітарну роботу, яку проводять профспілки в умовах війни, про виділення додаткового фінансування для подальшого перебування вимушених переселенців у місцях їхнього тимчасового притулку.
 
Зазначалось, що у цій роботі профспілки сподіваються на дієву участь державних структур, зокрема, щодо надання профспілковим об’єктам, які з перших днів війни активно допомагають постраждалим від її наслідків, преференцій у сплаті обов’язкових платежів, або хоча б оплати за послуги ЖКГ. Люди підтримали таку пропозицію, а також отримали відповіді на нагальні питання, які їх турбують.
 
Наприкінці зворушливого спілкування кожному було вручено допомогу у вигляді продовольчого набору. Але на додачу до цього учасники зустрічі отримали ще й натхнення та зміцнення віри в нашу якнайшвидшу перемогу у цій несправедливій та жахливій війні, розв’язаній нелюдями проти нашої рідної держави.
 
Отже, єднаємося разом проти ворога!
 
За наше щасливе майбутнє, за вільну Україну!
 
За матеріалами сайту
ФПУ