Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Вшанування переможців професійного конкурсу в ЗДІА
Вшанування переможців професійного конкурсу в ЗДІА
  • 29 грудня 2015

24 грудня 2015 року відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження переможців і призерів конкурсу "Кращий за професією-2015", який проводиться в рамках Всеукраїнського конкурсу "Людина року".

За звання найкращого вченого, лектора, викладача, куратора боролися представники факультетів ЗДІА, заслуги яких визнані колективами найвагомішими в році, що минає.

Ведучі вечора привітали гостей і надали слово ректору ЗДІА, доктору технічних наук, професору Віктору Аркадійовичу Банаху.

Тепло привітавши колег, ректор академії висловив надію, що майбутній рік принесе академії благополуччя, стабільність і успіх. А далі почалася церемонія нагородження. Один за одним на сцену актової зали виходили наші колеги, ті, хто поєднує високий професіоналізм з талантом і працьовитістю…

Раз у раз блискали спалахи фотоапаратів, велася відеозйомка. Одним словом, подія проходила на рівні...

А далі відбулася подія, на яку ми чекали, – прем'єра мюзиклу від Студентського центру мистецтв Port Arte.

Оскільки свято проходило якраз на католицьке Різдво, блискучий директор Cтудцентру Людмила Олександрівна Пригаро вибрала темою повість Н.В. Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки".

Глядачі були вражені та захоплені грою акторів, вокальними та танцювальними номерами, оригінальністю постановки, розкішшю костюмів і декорацій. Це було справжнє свято, і дві години промайнули на одному подиху.

Підводячи рису під 2015-м роком, зустрічаючи Новий 2016-й рік, нам залишається лише сказати: зі святом усіх вас, дорогі колеги, викладачі, студенти, співробітники!

Бажаємо виконання Ваших сміливих бажань, здоров’я Вам, благополуччя й щастя!

Прес – служба
ППО працівників
ЗДІА