Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • На контролі – соціально-економічний захист членів Профспілки – освітян Пологівського району
На контролі – соціально-економічний захист членів Профспілки – освітян Пологівського району
  • 23 грудня 2015

18 грудня 2015 року відбувся семінар голів первинних організацій закладів освіти району на базі Пологівської СРШ І-ІІІ ступенів №2. За порядком денним висвітлювалися питання про підсумки роботи VIII з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України, робота профспілкових організацій по питанню соціального захисту, трудових прав працівників навчальних закладів в умовах децентралізації повноважень органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

В роботі семінару взяли участь і виступили: А.Є. Крупський – голова районної державної адміністрації, І.О. Шевченко – заступник голови районної ради, Ю. А. Коноваленко – міський голова, П. В. Капітонов – начальник відділу освіти.

На семінарі порушувалися питання стосовно освітньої субвенції, індексації заробітної плати, фінансування закладів освіти на 2016 рік.

У виступі голови районної організації Профспілки Мовчан З.А. зроблено акцент на досягненнях і проблемах захисту прав та соціально – економічних інтересів спілчан протягом жовтня-грудня 2015 року. Учасники виразили вдячність керівникам району за виплату грошової винагороди в розмірі ста відсотків та премій. Голови ППО звернулися до керівників району щодо питань оптимізації навчальних закладів у 2016 році.

Голова ППО Л.Д.Кривошей разом із спілчанами підготувала цікаву і змістовну розповідь про роботу профспілкової організації школи, а Святий Миколай завітав з подарунками та побажаннями миру, добра, здоров’я і порозуміння.

Мовчан З.А.,
голова Пологівської
РО Профспілки