Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Профспілкова творчість базується на знаннях
  • 22 грудня 2015

Профспілкове навчання – це один із системних напрямків статутної діяльності Мелітопольської районної організації галузевої Профспілки. Завдячуючи йому, голови первинних профспілкових організацій мають можливості поповнювати свої знання, профспілкову кваліфікацію і втілювати їх у своїй щоденній роботі з людьми.

В жовтні голів ППО дошкільних навчальних закладів доброзичливо і гостинно зустрічав ДНЗ “Топольок” Терпінівської сільської ради, а в листопаді голів ППО загальноосвітніх навчальних закладів – Трудівська ЗОШ.

Ці інформаційно – методичні заходи були спрямовані на вивчення, аналіз матеріалів, представлених на районний конкурс на кращу первинку, обмін досвідом профспілкової роботи, підведення підсумків конкурсу.

Демократичним методом ретельної взаємоперевірки, за визначеними критеріями, голови ППО перевірили надану документацію, фото та відеоматеріали, виставили свої оцінки, зробили зауваження, висловили побажання своїм колегам. Конкурсанти подбали про естетичне оформлення документації та дотримання вимог Положення . Не зважаючи на свою зайнятість, вони творчо працюють у трудових колективах, намагаються постійно вдосконалюватися в законодавчій базі та допомогати членам Профспілки долати побутові, життєві та професійні труднощі.

Переможцями конкурсу серед ЗОШ та навчальних закладів нового типу стали:
  • I місце – ППО Костянтинівського районного НВО «Таврія»,
  • II місце – ППО Вознесенської ЗОШ,
  • III місце поділили – ППО Костянтинівського СРШ «Прометей» та ППО Мирненської ЗОШ.

Серед шкіл I-II ступенів перемогла ППО Федорівської ЗОШ.

Найкращими первинними профорганізаціями ДНЗ району стали:
  • І місце – ППО ДНЗ «Теремок» Вознесенської сільської ради,
  • ІІ місце – Мирненський обласний центр соціально – психологічної реабілітації дітей,
  • ІІІ місце – ППО ДНЗ «Теремок» Костянтинівської сільської ради.

Учасники семінарів підвели підсумки профспілкової роботи та навчання за рік, висловили подяку президії та голові районної організації Тєтєріній М.П. за плідно проведений профспілковий рік, оздоровлення спілчан та їх дітей, екскурсійно – дозвіллєві заходи та інше.

Хочеться подякувати всім головам первинних профспілкових організацій, які на власному ентузіазмі та за підтримки членів ППО проводять таку величезну роботу і займають призові місця як в районних, так і в обласних конкурсах, побажати їм творчого натхнення і подальших успіхів.

Творчих Вам злетів, здоров’я і наснаги в наступному році!

Прес-служба
Мелітопольської
РО Профспілки