Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
6 червня - День журналіста
  • 6 червня 2022
jurnalist12
 
 
Шановні працівники засобів масової інформації!
 
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста.
 
Для України професія журналіста є особливою, адже свобода слова є тим камертоном, який відображає стан дотримання прав і свобод в усьому суспільстві.
 
За десятиліття Незалежності нашої держави саме журналістика стала однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократію та утверджуємось в світі як сучасна європейська нація. Завдяки Вам, шановні майстри пера і слова, мільйони читачів, глядачів та слухачів у період складних військових випробувань отримують оперативну, об’єктивну, правдиву інформацію, а ваші матеріали поповнюють яскравими і незабутніми сторінками літопис рідної країни. Ми завжди пам’ятатимемо українських журналістів, які віддали своє життя за майбутнє Української держави.
 
На сучасному етапі розвитку Громадянського суспільства саме на журналістах лежить велика відповідальність, адже вони як носії публічної інформації чинять вплив на свідомість громадян, їхню поведінку, пробуджують в людях прагнення до свободи та активну життєву позицію.
 
Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя і здоров’я на довгі-предовгі літа.
 
Засвідчую Вам свою повагу та підтримку. Бажаю, щоб ваше професійне зростання ніколи не зупинялося, а рівень доходів дозволяв бути незалежними у своїх оцінках і коментарях. Бажаю здоров’я, особистого щастя, невтомності та змін лише на краще.
 
За матеріалами сайту 
ФПУ