Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Профспілчани-шевченківці Запоріжжя працюють задля перемоги
Профспілчани-шевченківці Запоріжжя працюють задля перемоги
  • 13 травня 2022
 
Війна триває.  До  Запоріжжя щоденно прибувають біженці, які вимушено покинули домівки і все нажите.
 
Вже з першого дня наступу ворожих сил, освітяни Шевченківського району не стоять осторонь цих проблем: зустрічають біженців, допомагають розселяти їх, підбирають одяг, готують їжу, надають медичну та психологічну допомогу,  влаштовують дітей. Робота проходить злагоджено,  завдяки невтомній  діяльності працівників Шевченківського району, які цілодобово, не шкодуючи  сил,  працюють, залишаючи лише  лічені години на відпочинок. Шевченківська районна організація Профспілки м. Запоріжжя одна з найбільших у складі Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Вона об’єднує 3072 члени в 55 первинних організаціях і профгрупах закладів освіти м. Запоріжжя (голова РОП – Куниця Н.І.).
 
Але наші працівники не тільки вміють зустріти, нагодувати, переодягнути та доставити людей на потяг, але і влаштувати для них маленьке свято. В ЦРД "Надія" нещодавно організували для семирічної прибувшої дівчинки день народження і це було свято для всіх присутніх.  
 
Професійно організовується та вирішується  питання дистанційного навчання в закладах освіти, організовується робота щодо влаштування до навчання дітей переміщених осіб.
 
Уміло вирішуються кадрові питання, що сприяє якісній діяльності педагогічних колективів в отриманні знань здобувачами освіти.  Адже Україна завжди славилась освіченістю, культурою, талантом своїх людей. 
 
Територіальним відділом освіти Шевченківського району (начальник ТВО – Перепелиця Н.Є.)  сумісно з директорами закладів загальної середньої освіти організовано роботу  Територіальних інформаційних центрів  з турботою про населення, в яких педагоги  злагоджено в системі працюють щоденно, допомагаючи населенню в цей непростий час.
Працівники  району активно співпрацюють з волонтерами, із соціальними службами, громадськими організаціями.
 
Ми вдячні всім працівникам дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за турботу, відданість у справі досягнення Перемоги нашої країни над жорстоким ворогом.
 
Все буде  Україна!!!
Слава Україні!
 
Прес-служба
Шевченківської РОП