Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Підтримуємо позицію ЦК Профспілки
  • 25 листопада 2015

11 листопада 2015 року в КЗ «Шевченківська ЗОШ І-ІІ ступенів» Василівської районної ради відбулись збори трудового колективу за участю батьківської громадськості, на яких було розглянуто постанову пленуму ЦК Профспілки від 29.10.2015 р. «Про позицію Профспілки щодо проекту закону «Про освіту» та збір підписів на її підтримку».

Всі присутні повністю підтримали позицію Профспілки щодо проекту закону «Про освіту». Батьки та працівники школи виступили проти економії бюджету при здобутті освіти громадянами України, що особливо є актуальним для батьків та дітей випускних класів, та проти намірів скасування державних гарантій щодо рівня оплати праці педагогічних працівників.

Члени профспілкового комітету вкотре зробили акцент на питанні мотивації членства в Профспілці. Всі працівники впевнені, що членство в Профспілці є єдиним ефективним захистом їхніх соціальних, економічних і трудових інтересів, що дає впевненість у завтрашньому дні у цей непростий час. Аналізуючи діяльність та досягнення профспілок, вкотре переконуємось, що наша сила – в єдності. Тільки разом ми здолаємо всі негаразди. Бо якщо не ми, то хто?

Влада ніколи не повернеться обличчям до простих людей, якщо їй про себе не нагадувати. Дуже добре, що про нас є кому подбати, бо на сторожі інтересів працівників нашої школи як гарант у вирішенні наших освітянських проблем стоїть профспілковий комітет.

Безь Л.Ф.,
голова ППО