Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Більшість закладів професійної, фахової та вищої освіти здійснюють навчання у регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація
Більшість закладів професійної, фахової та вищої освіти здійснюють навчання у регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація
  • 15 квітня 2022
 
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив про організацію освітнього процесу в закладах професійної, фахової та вищої освіти у регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація.
 
«Станом на 14 квітня 2022 року всі заклади професійної (професійно-технічної) освіти 15 регіонів України повністю поновили навчання. Частково продовжено освітній процес у профтехах 10 областей», – зазначив Сергій Шкарлет.
 
Заклади фахової передвищої освіти здійснюють навчання у 24 регіонах за дистанційною або змішаною формою. Лише в одній області ЗФПО тимчасово не працюють.
 
Міністр також повідомив про роботу закладів вищої освіти. У кожному регіоні України ЗВО здійснюють освітній процес за дистанційною або змішаною формою, а також за режимом консультації та самостійної роботи студентів. Лише у двох регіонах є заклади, які вимушено продовжують перебувати на канікулах. Кількість закладів, що здійснюють освітній процес, поступово збільшується. Все залежить від безпекової ситуації в регіоні.
 
Нагадаємо, 321 тис. 169 осіб пройшли повну процедуру реєстрації для складання національного мультипредметного тесту.
 
За матеріалами сайту
МОН України